با حضور رییس جهاد دانشگاهی اصفهان

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی قرآن و عترت استان اصفهان برگزار شد

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۱ کد : ۳۰۶۶۷ فرهنگی اخبار ویژه
چهارمین جلسه کارگروه تخصصی قرآن و عترت استان اصفهان، با حضور رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مدیر مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاد دانشگاهی و مدیر روابط عمومی این واحد تشکیل شد.
چهارمین جلسه کارگروه تخصصی قرآن و عترت استان اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، صبح امروز- چهارشنبه، چهارمین جلسه کارگروه تخصصی قرآن و عترت استان اصفهان، با حضور مدیر کل ارشاد استان اصفهان، رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و جمعی از مدیران و فعالین عرصه‌های فرهنگی و قرآنی برگزار شد.

این نشست به بررسی فرایندهای لازم برای طراحی و توسعه سامانه جامع اطلاعات قرآنیان استان اصفهان اختصاص یافت. مهدی ژیان‌پور- رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، ضمن تاکید بر مسئولیت‌های اجتماعی و فرهنگی جهاد دانشگاهی و همچنین لزوم علاقمندی این نهاد به فعالیت در زمینه‌های قرآنی، بر لزوم همکاری همه نهادها و سازمان‌های ذی‌نفوذ و ذی‌نفع تاکید کرد.

کلید واژه ها: فعالیت‌های قرآنی اصفهان واحد اصفهان دانشگاهی واحد اصفهان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان استان اصفهان جهاد جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی واحد دانشگاهی دانشگاهی واحد