در نشست خبری شورای هماهنگی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی استان اصفهان مطرح شد؛

جسارت یاددهی یکی از تعابیر واقعی در مورد جهاددانشگاهی است

۱۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۴ کد : ۶۰۶۴۸ عمومی اخبار ویژه
در آستانه چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، نشست خبری شورای هماهنگی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی استان اصفهان با حضور دکتر محمد حسین نصر اصفهانی رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان، دکتر مهدی ژیانپور رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان و مهندس ابوذر پورمدنی رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
جسارت یاددهی یکی از تعابیر واقعی در مورد جهاددانشگاهی است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، در این نشست خبری که عصر روز شنبه (14 تیرماه) به میزبانی جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد، رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان با اشاره به قدمت زمانی جهاددانشگاهی در اصفهان، بیان کرد: جهاددانشگاهی واحد اصفهان و واحد صنعتی اصفهان از نظر زمانی زودتر از پژوهشکده زیست فناوری رویان فعالیت خود را آغاز کردند. پژوهشکده زیست فناوری رویان در اصفهان نیز به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های پژوهشکده رویان در تهران توسط دکتر کاظمی آشتیانی پایه‌گذاری شد.

دکتر محمد حسین نصر اصفهانی به فعالیت‌های پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان در زمینه سلول‌های بنیادی، زیست فناوری و ناباروری به عنوان یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در چندسال اخیر بیشتر تمرکز این پژوهشکده بر سلامت باروری بوده و امیدواریم با تحقیقاتی که انجام می‌دهیم و اطلاع‌رسانی صحیح به جامعه بتوانیم در این زمینه اقدامات موثری انجام دهیم.

وی شبیه سازی سلول‌های بنیادی را از جمله مواردی دانست که جسارت‌ یاددهی جهاددانشگاهی را ثابت می‌کند و گفت: اجرای این پروژه «ما می‌توانیم» را معنا کرد و یکی از دلایل پیشرفت علمی همین القا حس خودباوری و توانمندی در جوانان بود.

دکتر مهدی ژیانپور رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان نیز در این نشست، یکی از تعابیر واقعی در مورد جهاددانشگاهی را جسارت یاددهی دانست و گفت: براساس ادبیات روز می‌توان از جهاددانشگاهی به عنوان یک سازمان‌ یاددهنده و یادگیرنده یاد کرد. جهاددانشگاهی از ابتدا این جسارت را داشته و جوانان را در مسیری انداخته که شاید تجربه و دانش کافی نداشته‌اند، اما اشتیاق یه یادگیری داشته‌اند و به همین دلیل می‌بینیم که بسیاری از مدیران و شخصیت‌های برجسته علمی اذعان دارند که بخشی از تجربه خود را مدیون جهاددانشگاهی هستند.

وی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی شبیه هیچ سازمانی نیست و نباید بشود، گفت: جهاددانشگاهی تاریخی دارد که امروز بازخوانی آن  ضروری است. جهاددانشگاهی یک اصالت پویا و چند شاکله‌ مفهومی دارد که بر اساس آن بنا شده، اما مدام می‌تواند ارتقا پیدا کند. ما به عنوان یک سازمان بلوغ یافته بعد از ایجاد دانش باید به تجاری‌سازی و اقتصاد دانش بنیان توجه کنیم، ولی همه اینها بر اساس اقتضائات روز است.

مهندس ابوذر پورمدنی رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان نیز در این نشست با اشاره به تاسیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در ۱۶ مرداد سال 59، همزمان با تشکیل جهاددانشگاهی در کشور، گفت: زمانی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تنها جهاد دفتر پشتیبانی جنگ تحمیلی بود و در آن زمان طرح‌هایی توسط دانشجویان انجام و در مراکز جنگ و دفاع پیاده سازی می‌شد.

وی با یادآوری اینکه اولین پهباد را جهاد اصفهان و صنعتی برای اولین بار در کشور ساختند، گفت: طرح‌های زیادی در زمینه دفاع انجام شد و جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان جزو اولین و فعال‌ترین جهادهای کشور در این عرصه بود.

پورمدنی اشاره به اینکه جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در حوزه آموزش جزو قوی‌ترین جهادها در کل کشور است، گفت: در استان ۸ مرکز آموزشی داریم که در دو مرکز شهرستان خمینی شهر و نجف آباد و شش مرکز در اصفهان فعال است. رویکرد این مراکز نیز ارائه آموزش‌های تخصصی است و امروز از آموزش‌های عمومی عبور کرده‌ایم.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان جهاددانشگاهی واحد اصفهان پژوهشکده رویان اصفهان چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی نشست خبری شورای هماهنگی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی استان اصفهان


نظر شما :