قبولی دختران بنت در دانشگاه با حمایت مرکز الکترونیک جهاددانشگاهی اصفهان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، خیریه پیوند سبا تعدادی از دانشآموزان بخش بنت استان سیستان و بلوچستان را برای دریافت بورسیه رایگان جهت شرکت در دورههای آنلاین زبان انگلیسی به جهاددانشگاهی واحد اصفهان معرفی کرد و پروژه بنت از آذرماه سال ۱۳۹۹ در مرکز آموزش الکترونیک جهاددانشگاهی واحد اصفهان با مشارکت ۱۱ نفر از دانش آموزان بخش بنت شروع شد.
از آن زمان تاکنون این آموزشها ادامه دارد، اما این نخستین بار است که بخش بنت از توابع استان سیستان و بلوچستان در رشته زبان انگلیسی در دانشگاه باهنر قبولی داشته، تلاشی که پس از چند سال نتیجه داد. مریم قاضیزاده، آیدا شاهوزهی، عینا شیرانی و آرزو درزاده از قبول شدگان رشته زبان انگلیسی در این دانشگاه هستند.
دوست دارم مدرک TTC جهاددانشگاهی را بگیرم
مریم قاضیزاده، یکی از چهار دختری است که در رشته زبان انگلیسی دانشگاه باهنر کرمان قبول شده و خوشحالیش وصف ناشدنی است، شادی در صدایش پیداست و انگیزههایش چند برابر شده است. او از حدود چهار سال پیش در کلاسهای آنلاین مرکز الکترونیک جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، شرکت میکرده و از همان ابتدا تصمیماش برای آینده معلمی در رشته زبان انگلیسی بوده است.
مریم در کلاسهای بورسیه جهاددانشگاهی شرکت کرده و چهار سال ادامه داده و امسال هم در کلاسهای رایگان تست کنکور آقای خیامنیا، مدیر گروه زبان انگلیسی بزرگسال مرکز الکترونیک جهاددانشگاهی واحد اصفهان شرکت کرده است.
مریم قصد دارد شرکت در کلاسهای آنلاین را ادامه دهد و مدرک TTC (تربیت معلم زبان انگلیسی) را بگیرد. او میگوید:«بعد از قبولیام در دانشگاه، دوستانم ترغیب شدند که در کلاسهای آنلاین رایگان مرکز الکترونیک جهاددانشگاهی واحد اصفهان شرکت کنند.»
در هر شرایطی زبان انگلیسی را میخواندم
«از سه سال پیش که با خانم صفری آشنا شدم در کلاسهای آنلاین زبان شرکت کردم، حضور در این کلاسها باعث شدم تصمیم بگیرم خواندن زبان انگلیسی را ادامه بدهم و انگیزه بیشتری برای قبولی در این رشته در دانشگاه داشته باشم..» اینها بخشی از صحبتهای آیدا شاهوزهی دانشجوی قبول شده در دانشگاه باهنر کرمان است.
آیدا و مریم همکلاس بودند، با هم درس میخواندند و به همدیگر انگیزه میدادند، حالا باهم در دانشگاه باهنر کرمان در رشته زبان انگلیسی قبول شدند... آیدا به هم سن و سالانش توصیه میکند در هر شرایطی زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم بخوانند.
خودم را به جای معلمهایم تصور میکردم
«خودم رو به جای معلمهایم تصور میکردم و این کار حس خوب و انگیزه بالایی برای درس خواندن به من میداد. عینا شیرانی از کلاس سوم دبیرستان همراه جهاددانشگاهی بوده و با آیدا و مریم هم مدرسهای است، از اینکه در رشته مورد علاقهاش قبول شده و خانوادهاش به او افتخار میکنند، بسیار خوشحال است، به نوجوانان و جوانان هم سن و سالش توصیه میکند هر رشتهای را که دوست دارند دنبال کنند، از تلاش کردن خسته نشوند و مطمن باشند که تلاشهایشان نتیجه میدهد.
آرزو درزاده یکی دیگر از قبول شدگان امسال دانشگاه باهنر کرمان در رشته زبان انگلیسی است، او میگوید: از حدود سه سال پیش با جهاددانشگاهی اصفهان آشنا شدم، کلاسهای آنلاین زبان انگلیسی خیلی برایم موثر بود، به طوری که متنهای انگلیسی را به آسانی میخواندم. متاسفانه دانش آموزان دختری که سال اول در کنکور قبول نمیشوند دست از تلاش برمیدارند، اما مطمنم اگر بیشتر تلاش کنند و روحیه خودشان را حفظ کنند میتوانند سال بعد در رشتهای که دوست دارند قبول شوند.
مریم، آیدا، عینا و آرزو در پایان گفتههایشان از تلاشهای آقای خیام نیا، آقا و خانم صفری تشکر میکنند.
مسعود خیام نیا، مدیرگروه زبان انگلیسی بزرگسال مرکز الکترونیک جهاددانشگاهی واحد اصفهان، در مسیر به نتیجه رسیدن تلاشهای این دختران جوان نقش بزرگی داشت. او در این باره میگوید: کار کردن با بچههای سیستان و بلوچستان نوستالژی دوران نوجوانی، سرگشتگی و زبان آموزی بود، دورانی که خیلی زود گذشت، اما زمانه بر همان مدار تکرار چرخید تا در نقطهای دیگر از زندگی دوباره همان قصه تکرار شود، قصهای که جنسش برای من آشنا بود، تلاش، انگیزه، خستگی، صبر و شوق رسیدن به روزهای روشن.
او با تأکید بر اینکه هدف برای من رسیدن به نقطه پایان نبود، هدف بیش از هر چیز پویایی و حرکت در مسیر توانایی بود، اضافه میکند: خوشحالم از اینکه مرزهای اجتماعی برساخته ذهنی ما از بین رفت، و توانستیم یک رنگ و یک صدا، روشنترین امیدها را برای نوجوانان بلوچستان مشق کنیم.
این همدلی بین اصفهان و بلوچستان نمونه بارزی است از نشاندن درخت دوستی:
درختِ دوستی بنشان که کامِ دل به بار آرد
نهالِ دشمنی بَرکَن که رنج بیشمار آرد
بذری که میکاریم
عاطفه صفری، مسئول کمیته آموزش انجمن پیوند سبا نیز میگوید: قبولی دانشآموزان دانشگاه فرهنگیان امسال در بخش بنت استان سیستانوبلوچستان، به غیر از رشد بیش از ۴۰ درصدی در مقایسه با سال قبل، یک تفاوت اساسی دیگری هم با گذشته داشت. چهار تن از دختران بنت در کنکور در رشته آموزش زبان انگلیسی دانشگاه فرهنگیان قبول شدهاند و هر چهار دانشآموز از فراگیران دوره های آزاد و آنلاین زبان انگلیسی در جهاددانشگاهی اصفهان در طول دو سال گذشته هستند.
او با اشاره به اینکه بورس ساکنین شهرستان بنت در کلاسهای آنلاین زبان انگلیسی جهاد دانشگاهی، از تابستان سال ۱۴۰۰ آغاز شد، میگوید: این طرح یکی از برنامههای انجمن پیوند سبا است که به طور ویژه پس از وقوع سیل سال ۱۳۹۸ در بنت، با هدف توانمندسازی جوامع محلی، شروع به فعالیت آموزشی و عمرانی در این منطقه کرد.
صفری با بیان اینکه کلاسهای حضوری آموزش زبان در بنت توسط همین فراگیران آموزشدیده در کلاسهای آنلاین نیز برای کودکان و نوجوانان بنت برگزار شد، ادامه میدهد: اتفاق خوشایند در کنکور امسال، تغییر نگاه دانشآموزان به رشتههای تحصیلی دیگر از طریق تقویت پایه آنها بوده که منجر به بهبود تناسب هرم قبولی در رشتههای دانشگاهی مختلف ساکنین این استان شده است.
او در خاتمه خاطرنشان میکند: سهم ما از خوشحالی دختران بنت لبخندی عمیق و رضایتی درونی است، آنهایی که باورشان کردیم و با خوشحالیشان خوشحال شدیم، اگرچه در اصفهان منتظرشان بودیم، اما رفتنشان به کرمان هم حس شعف و شادی برایمان به ارمغان آورد.
نظر شما :