به بهانه چهل و چهارمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی؛

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان به واکاوی «هویت فرهنگی اصفهان» می‌پردازد

۱۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۷ کد : ۷۴۲۳۳ فرهنگی اخبار ویژه
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان گفت: «هویت فرهنگی اصفهان؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» عنوان موضوع مورد بررسی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان است که در چهل و چهارمین سالروز تاسیس این نهاد توسط بخش‌های مختلف این معاونت مورد واکاوی قرار خواهد گرفت.
معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان به واکاوی «هویت فرهنگی اصفهان» می‌پردازد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، دکتر حامد سیارخلج با بیان اینکه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اصفهان در پنج بخش خبرگزاری ایسنا، انتشارات، سازمان دانشجویان، خبرگزاری ایکنا و مرکز افکارسنجی (ایسپا) فعال است، اظهار کرد: امسال به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی با انتخاب موضوع واکاوی هویت فرهنگی به دنبال ریشه‌یابی چالش‌های این حوزه در شهر اصفهان هستیم که هر یک از بخش‌ها متناسب با نوع فعالیت خود به این موضوع می‌پردازند.

وی ادامه داد: به همین منظور خبرگزاری ایسنا یک نشست تحلیلی با عنوان «هویت فرهنگی اصفهان؛ فرصت‌ها، چالش‌ها» را با حضور اساتید برجسته دانشگاهی برگزار می‌کند. این نشست باحضور، دکتر مرتضی دهقان‌‌نژاد؛ عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه اصفهان، دکتر محمدرضا ضیاء؛ محقق، پژوهشگر و مدرس دانشگاه و حشمت‌الله انتخابی؛ نویسنده و فعال فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان افزود: در خبرگزاری قرآنی ایکنا نیز مصاحبه‌های تخصصی- تفضیلی با همین موضوع منتشر خواهد شد. انتشارات نیز مسابقه کتابخوانی، ویژه اعضای جهاددانشگاهی اصفهان از کتاب «آدم‌های چهارباغ»را برنامه ریزی کرده و قرار است به برگزیدگان این مسابقه جوایزی را اهدا کند.

دکتر سیارخلج گفت: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) واحد اصفهان موضوع هویت فرهنگی را محور یک نظرسنجی برگزیده و قرار است به ارزیابی وضعیت هویت فرهنگی شهروندان اصفهان بپردازد که بدین منظور نظر شهروندان در مورد میزان رواج فرهنگ ایرانی-اسلامی بین مردم، بلاتکلیفی بین سنت و مدرنیته و دور شدن از فرهنگ بومی، مقایسه سبک زندگی مردم با الگوهای مدرن غربی و میزان اختلاف تصویر ذهنی از اصفهان در میان بومیان و مهاجران مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی درخصوص فعالیت سازمان دانشجویان متناسب با موضوع انتخابی معاونت فرهنگی واحد اصفهان، توضیح داد: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان نیز به همین مناسبت، تور بازدید جمعی دانشجویان از خانه فرهنگ شهید بهشتی را برگزار کرد. همچنین بازدید جمعی دانشجویان از روند کاری خبرگزار‌ی‌های ایسنا و ایکنا همزمان با روز خبرنگار (17 مرداد)، دیگر برنامه سازمان دانشجویان همزمان با چهل و چهارمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی است.

کلید واژه ها: اصفهان جهاددانشگاهی واحد اصفهان جهاددانشگاهی سازمان دانشجویان فرهنگی معاونت فرهنگی هویت فرهنگی هویت فرهنگی اصفهان دکتر حامد سیار خلج ایسنا اصفهان انتشارات جهاددانشگاهی اصفهان